Meny

2020 våra bästa tips och tricks för bättre ljus Lumen Daylight

Vi har mycket att dela om extraljus och allt som händer på ljusfronten. Med spetskompetens på ljus sedan 2004 vågar vi kalla oss kanske landets främsta på ljus. Så i artiklarna på denna sidan hittar du spännande läsmaterial om extraljus, led, xenon och allt om vad vi gör. Vi delar många tips och tricks för att din bil får bättre ljus och så du ser bättre i mörkret.

Ny och bättre Lazer Triple-R Gen2

Triple-R-serien har varit en av Lazers mest populära lampor i flera år och bland de mest sålda LED-lyktorna i Europa. Nu uppgraderas hela Triple-R-serien med ny teknik för att ge mer ljus, bättre ljusbild och ännu bättre kvalitet än någonsin tidigare!

LED-kit nyheter från Osram

I den här artikeln kommer vi att titta på sommarens nyheter från Osram, det nya LED-kitet! Osram har varit världsledande inom bilbelysning i mer än 110 år och är idag bland världens största tillverkare. Faktum är att hälften av alla personbilar som produceras över hela världen är utrustade med OSRAM-glödlampor. Som en tysk tillverkare har produkterna hög kvalitet. Osram är marknadsledande och erbjuder några av de bästa produkterna på marknaden. Titta på LED-kit nyheter från Osram här.

Ljus ger ökad säkerhet

I den här artikeln kommer vi att titta på olika fordon både till lands och till sjöss och rekommendationer på lampor för dessa och att ljus ger ökad säkerhet av flera skäl.

Montera extraljus i grillen

I den här artikeln kommer vi att titta på hur man monterar extraljus i grillen och de underbara grillfästena från engelska Lazer lamps. Vill du ha en snygg och integrerad montering av extraljus på din bil? Då är det perfekt att montera extraljus i grillen med Lazer grillfästen. Titta här hur du får det perfekta resultatet och det perfekta ljuset på din bil.

Uppgradering av interiörljus till LED i båt

I denna båten var det fruktansvärt dåligt ljus i en av stugorna och badrummet. Det fanns små och dåliga G4-halogenlampor, som lyser mycket dåligt. Låt oss byta interiör ljuset till LED och se vad som händer!

LED-ljus till vattenskotrar

Att köra säkert i mörkret är viktigt, särskilt när hastigheten är hög, bra sikt och bra ljus är ännu viktigare. Tyvärr har vi under de senaste åren sett många tragiska dödsolyckor med vattenskotrar i mörkret. Vissa av dessa kunde troligen ha undvikits med bättre ljus och synlighet. I det här inlägget kommer vi att titta på LED-ljus till vattenskotrar.

Felmeddelande, lampkontroll och canbus

Har du någonsin uppgraderat lamporna på bilen till LED eller Xenon och fått ett felmeddelande? Varför kommer detta och hur kan det hanteras? Många har frågor om felmeddelande, lampkontroll och canbus. I den här artikeln kommer vi att diskutera varför felmeddelanden uppstår på bilen och hur detta kan åtgärdas.

Lumen Helios CS20 - perfekt extraljus på din Tesla!

Många som har nyare och moderna bilar är oroliga för att de inte vill montera stora extraljus som "förstör" utseendet på bilen och vill ha en mer diskret lösning, men samtidigt finns det många nyare bilar som inte har tillräckligt bra helljus. Vi på Lumen Daylight har en smart lösning på detta!

Stäng
999 kr återstår för fri frakt