2021 våre beste tips og triks til bedre lys – Ekstralys

Vi har mye å dele om ekstralys og alt som skjer på lysfronten. Med spisskompetanse på lys siden 2004 tør vi kalle oss landets kanskje fremste på lys. Så i artiklene på denne siden vil du finne spennende lesestoff om ekstralys, led, xenon og alt som handler om det vi driver med. Vi deler mange tips og triks for at din bil skal få bedre lys og at du skal kunne se bedre i mørket.

 1. Arbetsbil med Lazer Linear 18 elite

  Arbetsbil med Lazer Linear 18 elite

  Lazer Linear 18 elite är den perfekta LED-rampen för din arbetsbil! Har du en arbetsbil som behöver bättre helljus? I den här artikeln kommer vi att titta på arbetsbilar med Lazer Linear 18 elite monterade i grillen och på kofångaren.
   
 2. Lazer Linear 18 Elite LED-ramp montering

  Lazer Linear 18 Elite LED-ramp montering

  Lazer Linear 18 Elite med halvljusassistent! I den här artikeln kommer vi att följa Lumen Daylights VD på en körning där han blir den första i Skandinavien som testar nya Lazer Linear 18 Elite med halvljusassistent.
   
 3. Ny och bättre Lazer Triple-R Gen2

  Ny och bättre Lazer Triple-R Gen2

  Triple-R-serien har varit en av Lazers mest populära lampor i flera år och bland de mest sålda LED-lyktorna i Europa. Nu uppgraderas hela Triple-R-serien med ny teknik för att ge mer ljus, bättre ljusbild och ännu bättre kvalitet än någonsin tidigare!
   
 4. LED-kit nyheter från Osram

  LED-kit nyheter från Osram

  I den här artikeln kommer vi att titta på sommarens nyheter från Osram, det nya LED-kitet! Osram har varit världsledande inom bilbelysning i mer än 110 år och är idag bland världens största tillverkare. Faktum är att hälften av alla personbilar som produceras över hela världen är utrustade med OSRAM-glödlampor. Som en tysk tillverkare har produkterna hög kvalitet. Osram är marknadsledande och erbjuder några av de bästa produkterna på marknaden. Titta på LED-kit nyheter från Osram här.
   
 5. Ljus ger ökad säkerhet

  Ljus ger ökad säkerhet

  I den här artikeln kommer vi att titta på olika fordon både till lands och till sjöss och rekommendationer på lampor för dessa och att ljus ger ökad säkerhet av flera skäl.
   
 6. Montera extraljus i grillen

  Montera extraljus i grillen

  I den här artikeln kommer vi att titta på hur man monterar extraljus i grillen och de underbara grillfästena från engelska Lazer lamps. Vill du ha en snygg och integrerad montering av extraljus på din bil? Då är det perfekt att montera extraljus i grillen med Lazer grillfästen. Titta här hur du får det perfekta resultatet och det perfekta ljuset på din bil.
   
 7. Uppgradering av interiörljus till LED i båt

  Uppgradering av interiörljus till LED i båt

  I denna båten var det fruktansvärt dåligt ljus i en av stugorna och badrummet. Det fanns små och dåliga G4-halogenlampor, som lyser mycket dåligt. Låt oss byta interiör ljuset till LED och se vad som händer!
   
 8. LED-ljus till vattenskotrar

  LED-ljus till vattenskotrar

  Att köra säkert i mörkret är viktigt, särskilt när hastigheten är hög, bra sikt och bra ljus är ännu viktigare. Tyvärr har vi under de senaste åren sett många tragiska dödsolyckor med vattenskotrar i mörkret. Vissa av dessa kunde troligen ha undvikits med bättre ljus och synlighet. I det här inlägget kommer vi att titta på LED-ljus till vattenskotrar.
   
 9. Felmeddelande, lampkontroll och canbus

  Felmeddelande, lampkontroll och canbus

  Har du någonsin uppgraderat lamporna på bilen till LED eller Xenon och fått ett felmeddelande? Varför kommer detta och hur kan det hanteras? Många har frågor om felmeddelande, lampkontroll och canbus. I den här artikeln kommer vi att diskutera varför felmeddelanden uppstår på bilen och hur detta kan åtgärdas.
   
 10. Vill du uppgradera dina halv- och helljus till xenon?

  Vill du uppgradera dina halv- och helljus till xenon?

  Vi har en fantastisk xenonkit som ger dig en bra uppdatering av halvljus och helljus utan att du får ett felmeddelande.
   

Artiklar 1 till 10 av 11 totala

Sida
LumenDaylight.se – Recensioner