Arbetsbil med Lazer Linear 18 elite

Få det perfekte helljuset på din arbetsbil!

Arbeidsbil med Lazer Linear 18 eliteLazer Linear 18 elite är en av de kraftfullaste, godkända LED-barerna från Lazer. Det är en otroligt kraftfull lampa med hela 12150 lumen och nästan en kilometer lång kastlängd. Lazer Linear 18 har en komplett kombinerad ljusbild som inte bara ger dig bra längd, utan också en otroligt fin bredd. Här får du verkligen allt du kan drömma om från en LED-ramp och det är perfekt för montering lågprofilt eller infällbart. En kombinerad ljusbild är perfekt för dig som kör på många olika vägar. Kastlängden är nästan en kilometer, vilket är lämpligt för längre slätter där hastigheten är högre där du behöver sikt långt framåt. Bredden hjälper dig att få ljuset väl in i svängen och en översikt över djur och andra detaljer längs vägen. Med andra ord får du allt du behöver från en LED-ramp i en och samma LED-bar. Lazer Linear 18 elite kommer att vara den perfekta LED-rampen att montera på din arbetsbil.

Grillfästen till Lazer Linear 18 Elite

Vill du ha en elegant och integrerad installation av en LED-ramp på din arbetsbil? Med Lazers grillfäste får du en specialanpassad och professionell installation av Lazers bästsäljande LED-extraljus direkt i bilens grill. Här får du en färdig lösning speciellt gjord för din bil, med en enkel installation som tar cirka en timme. Här hittar du Lazers modellanpassade grillfästen til Linear 18 elite till bland annat Ford Transit och grillfästen till Toyota Proace.

Genial montering av LED-ramp på arbetsbil

Grillfästena från Lazer är speciellt utformade för att integreras som en del av bilens originalgrill och ger ett modernt och originellt utseende. Resultatet är en otroligt bra, godkänd och solid montering som ser fabriksoriginal ut. Placering i grillen ger en perfekt höjd på ljuset. Detta är en genial uppsättning som verkligen kommer att ge en professionell montering.

Arbetsbil med LED-ramp på kofångare

Har du en arbetsbil med en kofångare som du vill montera en LED-ramp på? Detta är ett genialt fäste som gör att du kan montera en LED-ramp på bågen. Normalt använder du klämmor som klämmer runt bågen, men dessa påverkar utseendet och ger ett lite annorlunda resultat. Metecs fästen är däremot monterade bakom bågen och ger ett finare resultat. Detta ger en snyggare installation och döljer fästanordningarna för LED-ramper på kofångare eller båge. Metecs lampfäste för kofångare hittar du här och vanligt strålkastarfäste från Metec hittar du här .

Lazer Linear 18 Elite LED-ramp

Det ultimata extraljus- och LED-rampen från engelska Lazer Lamps. Se presentationsfilmen om Lazer Linear 18 Elite LED-ramp här:

LumenDaylight.se – Recensioner