LED-kit nyheter från Osram

Uppgradera till LED i dimljus

LED i dimljus är mycket populärt. Den här nyheten från Osram ger några kraftfulla LED-lampor som kan ersätta dina halogenlampor. Genom att ersätta de gamla och gula halogenlamporna med LED-lampor får du inte bara ett vitare och mycket modernare ljus, utan också en bra uppgradering av ljusstyrkan. Detta kommer också att se fantastiskt ut på din bil tillsammans med andra LED- eller xenon produkter du kan ha från tidigare.

Osram LEDriving HL LED-kit

Osram LEDriving HL Led-kitDetta LED-kit liknar FL-lampan, men det som skiljer dem är effekten. Med HL LED-kit får du nämligen högre effekt och mer ljus än från det andra kitet. Detta fungerar också perfekt för dimljus. Dessa Osram-lampor ger en märkbar bra uppgradering av ljusstyrkan, och med den pärlvita 6000k-färgen får du en snygg uppgradering av bilens utseende. Den vita pärla färgen är också utmärkt på mörka ytor, som till exempel våt asfalt, och ger en fantastisk uppgradering av ljuset. Diodlamporna är multivolt, så att de kan användas både på bil och lastbil. De har hela 5 års garanti och är canbus kompatibla.

Osram LEDriving FL lampkit

Osram LEDriving FL pæresettDetta är plug & play lamp kit med LED-lampor, utformad för att enkelt byta ut dina halogenlampor i dimljus. LED-lamporna har god effekt och kommer att ge ett snyggt, vitt ljus som passar andra xenon- och LED-lampor perfekt. Lamporna är mycket kraftfulla som gör dem väl synliga på dagen och är därför utmärkta som körljus. Osram är känd för att leverera marknadsledande kvalitet på sina produkter, och här finns inga undantag. Lamporna kommer därför med en fullständig 3 års garanti, så att de kan fungera smidigt i flera år. Osram LEDriving FL är till 12 volt och är inte canbus kompatibelt.

LED lampor som passar rakt i din bil

Lamporna är utformade för att ha nästan samma passform som dina ursprungliga glödlampor och passar därför till de flesta bilar. Monteringen är därför oerhört enkel och kommer att vara som att byta lampa. De har en plug and play-kontakt som passar perfekt i bilens originalanslutning. Observera sedan att om din bil har en extra lampsockel för att montera glödlampor kan det krävas någon modifiering av LED-lamporna.

Perfekt som kraftigare LED-ljus till bilens dimljus

Dessa lampor är helt perfekta för dimljus. Många vill bara uppgradera sina dimljus för att det ska se bättre ut, men samtidigt får du ett mycket bättre ljus och högre effekt. Detta gör bilen mycket synlig under dagen och på kvällen.

Hur får du bättre körljus på bilen med LED-kit?

Dessa lampor är perfekta för att matcha färgen på andra diodlampor eller xenonprodukter i bilen. LED-lamporna är mycket kraftfulla som gör dem väl synliga under dagen och är därför utmärkta som körljus. Genom att använda dimljusen som körljus förlänger du livslängden på dina halvljus.

Rekommenderade produkter

 1. Osram LEDriving HL LED-kit
  Osram LEDriving HL LED-kit
  Rating:
  93%
  • Komplett LED-kit
  • Kvalitetsprodukt
  • 5 års garanti
  Från 1739 :-
   
 2. Osram LEDriving FL lampkit
  Osram LEDriving FL lampkit
  • Kraftfulla LED-lampor
  • Perfekt till dimljus
  • Lampset
  Från 1049 :-
   

Rekommenderade produkter

 1. Osram LEDriving Premium C5W LED-lampa
  Osram LEDriving Premium C5W LED-lampa
  Rating:
  100%
  • 6 års garanti
  • Original passform
  • Till personbil
   
LumenDaylight.se – Recensioner