Ljus ger ökad säkerhet

LED extraljus till motorcykel

Led lys til mcBra ljus är viktigt på motorcykeln för att se och synas av andra i trafiken. Enkla uppgraderingar på din MC som lampbyte kan förbättra helljus och halvljus. Vi har extraljus, markeringsljus, skyltbelysning, parkeringsljus och alla lampor till din MC. LED ljus till motorcykel ökar i popularitet. Detta ser inte bara mycket bra ut, utan gör det också mycket säkrare för dig i trafiken.

Rigid D-serie Spot 

D-serien från Rigid är små kompakta lyktor med hög effekt. D-serie spot fokuserar på bra kastlängd och passar utmärkt till extraljus. Dessa små extraljusen är enkla att placera och är därmed perfekt för ATV och motorcykel. De passar också lika bra till bil och är ett populärt set som köps ofta för att få uppgraderade helljus. De säljs i set och är godkända för vägbruk i Sverige.

Rigid Ignite MC-kit 

Rigid Ignite MC-kit är ett smart paket med två kompakta LED-extraljus designad speciellt för MC, Snöskoter och ATV. MC-kit-varianten av Ignite-serien har inbyggd dimmerfunktion som låter dig växla mellan 20% styrka och 100% styrka. Detta gör att lampan kan användas som ett extra helljus och halvljus, eller så kan du justera styrkan efter behov.

Led extraljus till båt

LED-lys til båt og marineDet är lika viktigt att se och synas både till sjöss och på land. Lumen Daylight har ett stort urval av LED extraljus för båt och maritimt bruk. Vi har lampor med olika ljusbilder och storlekar som passar din båt och din användning. Det är mycket viktigt att ha bra ljus på havet också, att se potentiella faror som kan uppstå och inte minst att ses när man reser till sjöss. Vi har lyktor och LED-bar till båtar, både för proffsigt och normalt bruk. Allt från LED-lampor på fiskebåtar och fartyg till LED på små båtar.

Rigid Marine D-XL PRO

Rigid har gjort den populära D-serien lite större och med ännu mer effekt än tidigare. De är också extra robusta och hållbara med syrafasta element och grövre fästen. Det unika med denna uppgraderingen är den otroligt höga effekten du får av ljuset. En lampa har en effekt på hela 9504 lumen, som är helt fantastiskt med tanke på storleken. 

Rigid Marine D-serie Pro

Detta är en LED-arbetslampa som passar utmärkt till båt och saltbilar. 3168 lumen är ett otroligt starkt ljus, sammanlagt är det mer än 3 halogen extraljus! Det är ofattbart hur mycket ljus Rigid har packat in i en sån liten lampa. Här får du ett LED-arbetsljus av högsta klass, med god spridning och fantastisk kvalitet.

LED extraljus till vattenskotrar

LED-lys til vannscooterUnder de senaste åren har vi tyvärr sett många tragiska dödsolyckor med vattenskotrar i mörkret. Vissa av dessa kunde antagligen undvikas med LED extraljus för vattenskotrar. Därför vill vi visa att du har en enkel möjlighet att uppgradera säkerheten på din vattenskoter. Så vi pratar inte bara om LED lanternor, som gör så att andra ser dig, utan några bra LED-lampor som lyser långt framför dig i mörkret. Och gör dig medveten om rev, fiskeredskap och andra faror som lurar framför dig.

Lazer Linear 6 Elite 

Denna lampa har inte bara den perfekta ljusbilden, utan den är också mycket kraftfull med hela 4050 lumen. Det är så mycket som 5 halogen extraljus! Hög effekt, kombinerad ljusbild och mycket fin design är tre goda skäl för att välja denna lampan.

Rigid Ignite Spot

Ignite är en mycket liten lykta, men låt inte storleken lura dig! Med hela 1000 Lumen har Ignite öppnat upp en helt ny värld av möjligheter. Denna lyktan gör det bästa av det. Detta är en perfekt lampa att montera i trånga utrymmen, till exempel bakljus eller som bärbart arbetsljus.  

LumenDaylight.se – Recensioner