Meny

Montera extraljus i grillen

Karl Richard Dybvik
15/06/2020
I den här artikeln kommer vi att titta på hur man monterar extraljus i grillen och de underbara grillfästena från engelska Lazer lamps. Vill du ha en snygg och integrerad montering av extraljus på din bil? Då är det perfekt att montera extraljus i grillen med Lazer grillfästen. Titta här hur du får det perfekta resultatet och det perfekta ljuset på din bil.

Underbara ljus från Lazer

Montere ekstralys i grillenLazer tillverkas i Storbritannien och är känd för att skapa godkända, e-märkta och referens märkta LED-lampor som lyser otroligt långt. Du känner säkert Lazer från sitt engagemang för motorsport, med grymma panserkit och enorma strålkastare på grymma bilar. LED-lamporna levererar en mycket bra och sammansatt ljusbild som ger dig både god räckvidd och bredd utan "hotspots" och med mycket bekväm färgtemperatur. Det perfekta extraljuset för alla körförhållanden!

Grillfästen är en perfekt monteringslösning

Vill du ha en snygg och integrerad montering av extraljus på din bil? Med Lazer grillfästen får du en skräddarsydd och professionell montering av Lazers mest sålda LED extraljus direkt i bilens grill. Här får du en färdig lösning speciellt designad för din bil, med en enkel montering som tar ungefär en timme. Lazer har producerat grillfästen för många bilmärken. Här kan du se grillfästena till Volkswagen, Toyota, Mercedes, Ford, Land Rover og MAN. I tilläggs informationen på produktsidan, kan de se mer om exakt vilken bilmodell och lampor grillfästena passar till, plus en monteringsguide.

Fantastisk montering av extraljus

Grillfästena är speciellt designade för att integreras som en del av bilens originella grill, vilket ger ett modernt och originellt utseende. Resultatet är en otroligt bra, godkänd och solid montering som ser fabriks original ut. Placering i grillen ger en perfekt ljushöjd. Detta är ett smart kit som verkligen kommer att ge en professionell montering. Se alla bilmodeller som finns tillgängliga på fliken för ytterligare information. Se alla grillfästen från Lazer Lamps här.

Vad behöver jag för att montera grillfäste från Lazer?

I paketet ingår det modellanpassade grillfästen och komplett installationsmaterial till monteringen. Medföljer också en detaljerad och komplett monteringsguide för den givna bilen som du beställer fästen för. Lamporna ingår inte och måste beställas separat.

Du kan hitta lamporna från Lazer som grillfästena passar till här: 

Stäng
999 kr återstår för fri frakt