Ny och bättre Lazer Triple-R Gen2

Perfekt ljusbild med kastlängd i världsklass!

Lazer Gen2Triple-R-serien har varit en av Lazers mest populära lampor i flera år och bland de mest sålda LED-lyktorna i Europa. Nu uppgraderas hela Triple-R-serien med ny teknik för att ge mer ljus, bättre ljusbild och ännu bättre kvalitet än någonsin tidigare. Elite-serien är som tidigare den grymmaste modellen som finns och ger maximal ljusstyrka och kastlängd, förutom en bredare ljusbild. Standardmodellerna har en något bredare ljusbild och levereras nu med både vita och orange positionsljus som standard.

Ökad kraft och ny ljusbild

Lazer Lamps med posisjonslysAlla lampor har blivit kraftigare och lyser längre. Triple-R 1250 GEN-2 till exempel har nu 1560 lumen mer än sin föregångare. Kastlängden har också ökat med så mycket som 465 meter! Alla lampor har en förbättrad ljusbild. Triple-R 1250 GEN-2 hade en ljusbild utformad för hög montering på lastbilar. Den nya passar nu alla fordon med fantastisk kastlängd, men också bredd i ljuset.

Positionsljus med flera färger

Standardmodellerna levereras med positionsljus i lampan. Här kan du välja mellan orange eller vitt positionsljus eller inget positionsljus alls. Du bestämmer hur du vill använda den här extrafunktionen. De flesta lampor kommer också i en Elite-version med högre ljusstyrka och längre kastlängd, men då utan positionsljus.

Ny design och mer robust

Triple-R-serien har fått en ny och modernare design. Lamporna har nu en helt svart front utan synliga skruvar. Konstruktionen av alla lampor har också uppgraderats så att lamporna tål ännu mer än tidigare. Alla Lazer-produkter har 5 års garanti.

Lazer Triple-R 750 Elite Gen2 LED Extraljus

Lazer Triple-R 750 Gen2Letar du efter godkänd extraljus som kastar ljuset långt? Då är det här lampan för dig. Triple-R 750 Elite Gen2 är ättlingen till den populära serien och är nu bättre än någonsin. Med marknadsledande teknik och innovation levererar lampan en kastlängd på 1033 meter och är i en egen klass. Triple-R-serien från Lazer har länge varit marknadsledande och är bland de mest sålda LED-lyktorna i Europa. Med Gen2 utgåvan uppgraderar Lazer Triple-R lamporna för att leverera bästa möjliga ljus med dagens teknik. Lampan har en ljusstyrka på 5068 lumen vilket i sig är ganska imponerande, men det är kastlängden lampan utmärker sig på. Med en kastlängd på över en kilometer i en kompakt design är denna lampa i världsklass.

Ett fantastisk extraljus!

Denna lampa har en fantastisk ljusbild som skickar ljuset exakt var du behöver det, utan ljusförlust. Vi har sällan sett ett extraljus som skickar så mycket ljus framåt, utan strösljus. Fördelen med den här ljusbilden är att du inte får en “liten prick” med ljus mitt på vägen, utan fjärrljus som når 1033 meter långt och ger en bra bredd så att hela vägen är upplyst långt framåt. Elite-modellen är faktiskt dubbelt så bred i ljusbilden jämfört med standardversionen och ger ännu mer ljus ut i diket.

Vad är E-boost teknologi?

Lazer Triple R Gen2 E BoostE-boost är en unik funktion som Lazer erbjuder på vissa lampor. Med E-boost-funktionen kan lampan växla mellan två lägen med en magnet som levereras med lampan. När E-boost är inaktiverat kommer lampan att vara i ett godkänt läge med lägre ljusstyrka. När E-boost är aktiverat ger lampan maximal ljusstyrka. För att inaktivera E-boost, ta bort magneten monterad på lampan. För att aktivera E-boost måste magneten monteras på lampan.

Lazer Lamps

Lazer distribueras av Lumen Daylight och hos oss hittar du hela deras sortiment. Lazer tillverkas i Storbritannien och är känd för att skapa godkända e-märkta och referensmärkta LED-lyktor som lyser långt. Du känner säkert Lazer från sitt engagemang för motorsport, med grymma panserkit och enorma strålkastare. LED-lamporna levererar en mycket bra och sammansatt ljusbild som ger dig båda god räckvidd och bred ljusbild utan “hotspots” och med mycket bekväm färgtemperatur. Alla produkter levereras med en 5 års garanti.

LumenDaylight.se – Recensioner