Laddar...

90 dagars bytesrätt!

Hos oss har du hela 90 dagars bytesrätt! Om du har köpt fel produkt eller bara vill byta till något annat, så hjälper vi dig gärna. Vänligen kontakta oss så skickar vi dig en länk med till en nästan färdig blankett som du använder för din retur. Om du vill avboka ditt köp och är inom 20 dagars avbokningsperiod, kan du läsa mer på den här sidan.

BYTNINGSKRITERIER:

  1. Produkten returneras i nytt och oskadat skick samt obruten förpackning.
  2. Produkten är inte special tillverkad för dig.

DU VÄLJER EN AV TVÅ METODER VID BYTE:

1 Köp en ny vara idag, returnera den felaktiga varan/varorna och få pengarna tillbaka för det returnerade varorna (snabbaste sättet, varorna skickas med posten idag eller imorgon).

Om du väljer denna returmetod kan du redan beställa dina nya produkter i nätbutiken, som du lägger som en vanlig order. Skicka sedan tillbaka produkterna till oss. När returen är mottagen av oss kommer den gå till et godkännande, när vi godkänt returen betalar vi tillbaka beloppet till det kontonummer du angav i returformuläret. Det tar normalt 1-2 veckor från den dag du skickar returen.

2 Returnera varan och få en rabattkod motsvarande varans värde som du kan använda i nätbutiken närsomhelst.

Returnera produkterna till oss, när returen är mottagen kommer den gå till ett godkännande, när vi godkänt returen kommer du automatiskt få en rabattkod på e-post som kan användas i nätbutiken. Rabattkoden motsvarar det produktvärde som returneras och används för att handla de nya produkter du vill byta till. Rabattkoden används i kassan och drar av det här beloppet, se också instruktioner i mailet med rabattkoden.

*90-dagars bytesrätt skiljer sig från ångerrätten, med att du alltid får en produkt och inte pengarna tillbaka.

Kontakta oss nu för ett få ett fyllt formulär!

LumenDaylight.se – Recensioner