H6 glödlampa

H6W används i vissa bilar för positionsljus eller parkeringsljus, interiörbelysning eller skyltljus. Vi har olika H6-lampor i både LED och halogen. Om du är osäker på vad du ska välja får du gärna kontakta oss.
H6 glödlampa
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

H6 glödlampa

H6-lampor är en mycket använd typ glödlampor, speciellt i halv- och extraljus på bilar från 90-talet. Själva lampfoten är liten och halvmåneformad. Den hämtar ström från en kontaktpunkt i botten av glödlampan och från glödlampans material. Vi har ett antal olika H6-lampor för alla behov.


H6 LED-kit

Om du letar efter en bra uppgradering till din bil kan ett H6 LED-kit vara en bra lösning. De senaste modellerna har fulländat ljusbilden och lyser mycket bättre än för bara några år sedan. De är en enkel väg till bättre ljus på halvljus eller dimljus. För extraljus kan du tappa en del kastlängd, så vi rekommenderar en LED-ramp eller ett xenon-kit för extraljus. Kolla in H6 LED glödlampor här


H6 xenon kit

Xenon kit eller xenon set för H6 är ett mycket populärt och starkt rekommenderat sätt att uppgradera din bils extraljus. Du får minst 3 gånger starkare ljus än originalet. Ett HID-kit, som det också kallas, ger ett mycket välfokuserat ljus som kastar ljusbilden rätt på asfalten. Xenon set eller xenon kit har varit förstahandsvalet för att uppgradera bilens halvljus i många år. Ett kit från Lumen Prosystem kan göra underverk med bilens halvljus. Du byter ut bilens ursprungliga halogenglödlampa till en xenonglödlampa och kopplar in en ballast. Installationen är ganska enkel och vi har gjort en video av det här. Genom att uppgradera till xenon får du mycket bättre effekt, bättre sikt och säkrare körning i mörker. Det ser också otroligt bra ut på bilen med det starka vita ljuset, jämfört med de gulaktiga glödlamporna som kommer ursprungligen. Ta en titt på vårt bästa xenon kit här


H6 xenonlook

Xenonlook är en vanlig halogenlampa med en annan typ av gas och ett blått filter på lampglaset. Detta ger ett klarare och vitare ljus än vanliga halogenlampor, utan att tappa någon effekt. Passar bra med xenon eller LED 4300k. Se alla xenonlook-glödlampor här


H6 LED glödlampor extraljus

Vi rekommenderar inte att använda LED glödlampor för extraljus då detta ger en lite för otydlig och ofokuserad ljusbild. Man kan tappa en del kastlängd och det är inte helt optimalt. För att uppgradera extraljusen bör du överväga att köpa nya extraljus, köpa ett xenon kit eller Philips X-tremeVision H6 glödlampor. 

 

H6 glödlampor Philips X-tremeVision H6 och Osram Night breaker H6

Vi har ett antal H6-lampor i alla olika varianter. Från de mest kända märkena som Philips X-tremeVision H6 till Osram Night Breaker H6. Vi har glödlampor med lång livslängd H6 och xenonlook-glödlampor H6. Du hittar allt du behöver inom H6-glödlampor här. 

 

Osram H6 LED LEDriving Bright


Även om namnet skulle antyda att tekniken som används är laser, så är det inte fallet. För närvarande är lasertekniken inte tillräckligt mogen för att användas effektivt på bilar. Det vi ser på marknaden idag är mest jippon för att skapa artificiell uppmärksamhet åt produkten. Ett välproducerat LED-ljus är det som ger bäst ljus idag. I framtiden ska det bli spännande att se hur lasertekniken utvecklas. För med laserljus kommer vi att ha enorm precision i intelligent styrning av vart ljuset ska riktas i vägbanan. Det är när intelligens och bra kontroll av ljuset som laser och laser led ramper blir intressanta. 

LumenDaylight.se – Recensioner