Xenonballast

En xenonballast är själva drivkraften i systemet. Den startar glödlampan med 23000v och reglerar sig ner till runt 85v när HID xenonlampan är igång. Du kan spara mycket pengar genom att byta originalballasten själv. Vi har Osram, Hella, Lumen, Bosch och flera andra.
Xenonballast

Mest populär i denna kategori

 1. Lumen universal D2S/D2R ballast
  Lumen universal D2S/D2R ballast
  Rating:
  97%
  • Till original xenon
  • Passar många bilar
  • 35w och 55w
  Från 559 :-
   
Laddar...

Produkt 17-18 av 18

Sida
per sida
Sätt stigande sortering
Filter the selection
Multiple filters
 1. Lumen universal D2S/D2R ballast
  Lumen universal D2S/D2R ballast
  Rating:
  97%
  • Till original xenon
  • Passar många bilar
  • 35w och 55w
  Från 559 :-
   
 2. Lumen universal D3S/D3R ballast
  Lumen universal D3S/D3R ballast
  Rating:
  100%
  • Till original xenon
  • Byt ballast själv
  • 35w och 55w
  Från 719 :-
   

Produkt 17-18 av 18

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

Xenonballast

OEM ballast

OEM betyder helt enkelt originaldel. Original Equipment Manufacturer. Ballasterna är en originaldel från fabrik, men det finns alternativa tillverkare av samma del. Du kan spara många tusentals kronor genom att använda en annan tillverkare. 


Kan jag själv byta xenonballast?

Att byta xenonballast är ibland väldigt enkelt. Ballasten kan vara mycket lättillgänglig bakom lampan. Om du har tur behövs bara två skruvar sedan är ballasten ute. I andra fall kan den sitta på undersidan av lyktan. Då är jobbet lite svårare och man måste montera ned lampan. Men värre än så är det inte. 


Har jag en defekt xenonballast?

Byt först glödlamporna för att kontrollera. Glödlamporna blir slitna och matta efter flera års användning, så du kan faktiskt få starkare ljus genom att byta som en bonus. Om det inte fungerar efter att glödlampan har bytts är ballasten defekt. En ballast har ofta visat symtom under en längre tid genom att vara svårstartad, flimmer eller blinka Men om glödlampan lyser rosa eller grönt är det glödlampan som är orsaken. 

Hella xenonballast original

Lumen Daylight är importör av ballaster som motsvarar Hellas original xenonballast. Du hittar ett utbud av ballaster här på sidan. Om du är osäker på vilken typ du har är du välkommen att kontakta oss. 

 

Bosch xenonballast original

Lumen Daylight är importör av ballaster som motsvarar Bosch original xenonballast. Du hittar ballaster här på sidan. Om du är osäker på vilken typ du har är du välkommen att kontakta oss. 

 

Mitsubishi xenonballast original

Det kan låta som biltypen, men Mitsubishi producerar mycket mer än bara bilar. De producerar även xenonballaster. Lumen Daylight är importör av ballaster som motsvarar Mitsubishi original xenonballast. Du hittar ballaster här på sidan. Om du är osäker på vilken typ du har är du välkommen att kontakta oss. 

 

LumenDaylight.se – Recensioner